Bajern zainteresovan za štopera Napolija

Izvor: B92, 06.Mar.2021, 12:28

Bajern zainteresovan za štopera Napolija

Fudbaleri Bajerna od 18.30 u derbiju 24. kola Bundeslige dočekuju ekipu Borusije iz Dortmunda.

Nema sumnje da će meč i ovog puta, bez obzira na to što je Borusija na 13 bodova zaostatka za Bavarcima, privući veliku pažnju.

Bajern može mnogo toga da dobije, ali stručni tim giganta iz Minhena uveliko radi i na letnjim pojačanjima, sa posebnim akcentom na odbranu.

Mediji u Italiji prenose da je Bajern sada rival Liverpulu i Mančester junajtedu za transfer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << štopera Napolija, Kalida Kulibalija.

Napoli je, navodno, spustio cenu sa nekadašnjih 100 na 45 miliona evra i to je odmah zainteresovalo sve u Bajernu.

Italijani su usled pandemije prinuđeni da smanje troškove za plate, a kako Kulibali zarađuje sedam miliona evra godišnje, jasno je koliki je to teret za budžet kluba.

Kulibali bi u Bajernu igrao u tandemu sa Dajotom Upamekanom, čiji je transfer iz Lajpciga već obezbeđen.

Sa njima bi imali zaista veoma jaku zadnju liniju koja bi samo dodatno ojačala tim.

Ipak, Real takođe prati situaciju sa Kulibalijem jer traži zamenu za kapitena Serhija Ramosa, a čini se da će se u trku uključiti i Barselona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.