Bajern ispustio pobedu u Augsburgu, Dortmund bolji od Menhengladbaha

Izvor: RTS, 19.Okt.2019, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern ispustio pobedu u Augsburgu, Dortmund bolji od Menhengladbaha

Fudbaleri Augsburga i Bajerna odigrali su nerešeno 2:2, u utakmici osmog kola Bundeslige, a domaći su do boda stigli u sudijskoj nadoknadi meča. Nije bilo pobednika ni u mečevima Lajpcig – Volfsburg i Verder Herta, pobede Diseldorfa i Union Berlina. U derbiju kola, Borusija u Dortmundu savladala imenjakinju iz Menhengladbaha.
Zanimljiv meč odigrali su Augsburg i Bajern u osmom kolu Bindeslige. Domaći >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su poveli, Bajern preokrenuo, da bi u poslednjim trenucima meča Augsburg stigao do boda.

Augsburg je poveo već u prvom minutu golom Rihtera, Levandovski u prvom i Gnabri u drugom poluvremenu doneli su preokret Bajernu, da bi Finbogason postavio konačan rezultat u 91. minutu.
Nerešeno je bilo i u duelu Lajpciga i Volfsburga. Verner je doneo prednost domaćinu, izjednačio Veghorst.
Isti rezultat bio je u duelu Verdera i Herte, Diseldorf je minimalnim rezultatom savladao ekipu Majnca, dok je Unio Berlin sa 2:0 savladao Frajburg.
U derbiju dana, Borusija je u Dortmundu savladala istoimenu ekipu iz Menhengladbaha sa 1:0, a jedini strelac bio je Rojs početkom drugog poluvremena.
Na vrhu tabele je gužva, čak devet ekipa rasporedilo se u samo dva boda. Menhengladbah i Volfsburg imaju po 16 bodova, Bajern, Dortmund i Lajpcig po 15, Šalke, Frajburg, Ajntraht i Leverkuzen po 14.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AUGSBURG ŠOKIRAO BAJERN: Šampion ostao bez pobede u 92. minutu

Izvor: Kurir, 19.Okt.2019

Fudbaleri Augsburga i Bajerna iz Minhena odigrali su danas nerešeno 2:2, u utakmici osmog kola nemačke Bundeslige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.