Bajern - Igrači na raportu na tribinama, kraj za Kovača? (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2019, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern - Igrači na raportu na tribinama, kraj za Kovača? (foto)

Posle blamaže u Frankurtu, čini se da Hrvatu nema spasa.

Bajern je primio pet golova protiv Ajntrahta, šok među navijačima, poraz se nadovezao na poslednjih nekoliko partija koje su dobijene uz mnogo sreće protiv Bohuma i Union Berlina.

Iako je Henes zaštitio Kovača, čini se da će ova kap preliti čašu.

Nojer, Alaba i Levandovski su posle meča završili kod tribine, kako bi objasnili poraz, a navijači su tokom meča pozivali Kovača da podnese >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ostavku.

Isti ti navijači su sačuvali Hrvata prošle sezone, sada žele ovo ime. Verovatno smena neće biti večeras, možda Kovač dobije još jednu šansu, ali svi su sigurni da neće dočekati proleće, odnosno da će tokom pauze biti doveden novi trener, prvi favorit je Žoze Murinjo, mada se pričalo o Poketinu čije su pozicije u Totenhemu poljuljane.

David Alaba talking to the fans after the game. #SGEFCB pic.twitter.com/DAL1pfOSXC

— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) 02. новембар 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.