Izvor: MozzartSport.com, 02.Avg.2020, 17:41

Bajern, Bolonja, Aston Vila i Seltik - a meta ista

U pitanju je Aron Hiki, mladi bek Hartsa...

Mladi levi bek Hartsa Aron Hiki (18) privlači veliku pažnju skauta širom Evrope poslednjih meseci. Mada su Srca ispala iz škotske Premijer lige ovaj momak očito je ostavio vrlo dobar utisak tokom sezone, pa su za njega interesovanje pokazali brojni klubovi.

BBC javlja da Harts usled ispadanja u Čempionšip ne može mnogo da zateže i traži veliku cifru, te nudi svoja saznanja da je postavio cenu na 1.500.000 funti. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << A u redu su navodno Aston Vila, Bolonja i ni manje ni više nego Bajern Minhen.

I nije da nema logike ovo sa Bavarcima, s obzirom da ugovor sa Davidom Alabom još nije produžen, pa Nemci moraju da misle na budućnost. Na mestu levog beka trenutno je zakucan Alfonso Dejvis, ali u Bajernu moraju da misle i na alternative, pogotovo posle onoga što i mse dogodilo sa Benžamanom Pavarom...

Isti izvor tvrdi da je Bolonja pristala da Hartsu isplati traženu cifru, odnosno da je mladi defanzivac već posetio klub Siniše Mihajlovića. Naredne nedelje trebalo bi da obiđe i Minhen, gde će dobiti određena obećanja i od čelnika Bajerna.

I to nije sve, BBC piše kako pipke ka Aronu Hikiju pustili još Šefild Venzdej, pa čak i Seltik, koji je zatražio od Hartsa da bude obavešeten o svakoj ponudi, pošto ima nameru da je izjednači.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.