BURNA NOĆ U ZVEZDI: Ivanović, Mitrović, Avramović, a sada i ON! Iskuni plej na pragu crveno-belih (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 00:55

BURNA NOĆ U ZVEZDI: Ivanović, Mitrović, Avramović, a sada i ON! Iskuni plej na pragu crveno-belih (FOTO)

Na Malom Kalemegdanu se radi punom parom.

Nikola Ivanović i Luka Mitrović su potpisali za Crvenu zvezdu. Sa Aleksom Avramovićem klub sa Malog Kalemegdana je u podmaklim pregovorima, a kako "RSB saznaje, Stefan Jović je na pragu povratka u redove šampiona ABA lige.

Iskusni plejmejker je za Zvezdu nastupao od 2014. do 2017. godine, a ovo bi mu bio drugi mandat u crveno-belom dresu.

Jović je počeo da se bavi košarkom u Beopetrolu iz Niša. Nakon toga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prešao u KK  Zdravlje, a zatim je 2012. godine prešao u Radnički iz Kragujevca. Nakon dve sezone u Radničkom , dolazi u Crvenu Zvezdu. Sa crveno-belima je osvojio 8 trofeja i postavio rekord po broju asistencija u Evrioligi. U mlađim selekcijama reprezentacije Srbije osvojio je srebro na Metideranskim igrama i bronzu na Univerzijadi 2013. godine. Sa seniorskom reprezentacijom Jović je osvojio srebro na Evropskom prvenstvu 2017. godine, Svetskom prvenstvu 2014. i na Olimpijksim igrama 2016. godine u Riju.

Добро дошао кући! 🔥🔴⚪️ #kkcz #rsb pic.twitter.com/2mOAThqCif

— Red Star Belgrade (@RSBForum) June 18, 2021

Srpski reprezentativac je nakon boravka u Crvenoj zvezdi igrao jednu sezonu u ekipi Bajernu ,dok je prethodne dve sezone bio u Himkiju. Jović je u prethodnoj sezoni nastupio na 8 mečeva u Evroligi, a prosečno je beležio 4,4 poena i 3,8 asistencija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.