BUNDESLIGA: Hanover i Štutgart spornim odlukama sudija do pobeda (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Okt.2015, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUNDESLIGA: Hanover i Štutgart spornim odlukama sudija do pobeda (VIDEO)

U nedelju su odigrana dva meča u nemačkoj Bundesligi u kojima su pobede ostvarili Hanover nad Kelnom i Štutgart nad Ingolštatom.

Dva nedeljna duela odlučena su sa dva pogotka, po jednim na oba meča, a zanimljivo je da su oba gola postignuta posle iz spornih situacija.
Prvo je u duelu Kelna i Hanovera viđena situacija koja je zbunila i pomalo razljutila ljubitelje fudbala, s obzirom da je Andreasen rukom uneo loptu u gol Kelna u 38. minutu. Ispostavilo se da je tako >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << doneo pobedu svom timu, jer do kraja ‘jarčevi’ nisu uspeli da izjednače i dođu do boda.

U poslednjem duelu Štutgart je na svom stadionu dočekao Ingolštat i ostvario je prvu pobedu na svom terenu u sezoni. Međutim, gosti su imali priliku već u 4. minutu da dođu do prednosti, pošto je Meki promašio jedanaesterac.
Štutgart je do pobede došao posle vrlo loše i nerazumljive odluke sudije da priznaju pogodak Didavija u 58. minutu. Čak trojica igrača ‘švaba’ bila su u ofsajd poziciji i teško da je ikome jasno zbog čega je ovaj gol, koji je odlučio pobednika, priznat. Uverite se i sami:

Do kraja meča Die je dobio drugi žuti karton zbog čega je Štutgart ostao sa igračem manje, ali je ipak uspeo da ostvari prvu pobedu na svom terenu u ovoj sezoni, tek u devetom kolu.

Bundesliga, 9. kolo
Nedelja, 18. oktobar
Keln – Hanover 0:1 (0:1)
(Andreasen 38)
Štutgart – Ingolštat 1:0 (0:0)
(Didavi 59)
Subota, 17. oktobar:
Šalke – Herta 2:1 (1:0)
(Hevedes 27, Mejer 90+2- Kalu 73)
Volfzburg – Hofenhajm 4:2 (2:1)
(Kruze 1, 62, 83, Dost 7 – Toljan 30, Šmid 54)
Hamburger – Bajer Leverkuzen 0:0
Augzburg – Darmštat 0:2 (0:2)
(Vagner 7, Nimejer 29)
Verder – Bajern Minhen 0:1 (0:1)
(Miler 23)
18.30 Ajntraht Frankfurt – Borusija Menhengladbah
Odigrano u petak:
Majnc – Borusija Dortmund 0:2 (0:1)
(Rojs 18, Mhitarjan 82)


 
The post BUNDESLIGA: Hanover i Štutgart spornim odlukama sudija do pobeda (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.