BUNDESLIGA: Borusija se vraća na pravi kolosek (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Okt.2015, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUNDESLIGA: Borusija se vraća na pravi kolosek (VIDEO)

U premijernom meču 9. kola Bundeslige Borusija iz Dortmunda je kao gost savladala Majnc 2:0 (1:0).

“Milioneri” tri kola nisu znali za pobedu. Posle katastrofe od Bajerna 5:1, Rojsu i drugarima je prijala pauza oko reprezentacija. Odmah po povratku sa “odmora” Borusija je slavila sa 2:0. Upravo je Rojs načeo domaćina u 18. minutu. Pogrešila je zadnja linija Majnca, Aubemejang je ukrao loptu uposlio je Rojsa, a ovaj matirao Kariusa.
Mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je nemački reprezentativac da uveća prednost “milionera” u 47. minutu, ali je promašio penal, to jest odbrano je Karius. Ipak, konačnih 2:0 bilo je u 82. minutu. Ponovo je odbrana Majnca poklonila loptu gostima, Aubemejang je brzo istrčao kontru, dodao loptu na peterac Mkhtarijanu, a ovaj je predriblao golmana i pogodio. Borsuija je trenutno druga na tabeli sa četiri boda manje od Bajerna i utakmicom više.
(Izvor: RuTube)

BUNDES LIGA – 9. KOLO:
Petak:
Majnc – Borusija Dortmund 0:2 (0:1)
(Rojs 18, Mkhtarijan 82)
Subota:
15.30 Augzburg – Darmštad
15.30 HSV – Bajer Leverkuzen
15.30 Šalke – Herta
15.30 Verder – Bajern Minhen
15.30 Volfzburg – Hofenhajm
18.30 Ajntraht F – Borusija M
Nedelja:
15.30 Keln – Hanover
17.30 Štutgart – Ingolštad
 


The post BUNDESLIGA: Borusija se vraća na pravi kolosek (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.