BUNDESLIGA: Alonso probudio Farmaceute, Bohum pobedio prvi put u sezoni

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2022, 18:23

BUNDESLIGA: Alonso probudio Farmaceute, Bohum pobedio prvi put u sezoni

Mečevi devetog kola.

Odigrana su četiri meča subotnjeg programa devetog kola Bundeslige u kojima su viđene dve pobede domaćina i dva remija. Bajer je sa novim trenerom Ćabi Alonsom sa 4:0 savladao Šalke, dok je Bohum došao do prve pobede pobedom od 3:0 protiv Ajntrahta.

Žerardo Seoane je smenjne zbog loših rezultata Bajera, nadsledio ga je Ćabi Alonso i šok terpaija je uspela makar za sada pošto su Farmaceuti sa 4:0 bili bolji od Šalkea i stigli do druge >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobede u sezoni.  Bajer je bio bolji rival tokom svih 90 minuta, a poseno  uprvom poluvremenu koje je završio sa vođstvom 2:0 golovima Dijabija u 38. minutu i Frimponga tri minuta kasnije. Frimpong je u 53. minutu povisio na 3:0, da bi četvrti gol za Bajer postigao Paulinjo u 90. minutu.

Bohum je u devetom kolu pobedio prvi put u sezoni i to Ajntraht sa 3:0. Dugo je na 'stadionu ''Rur'' bilo 0:0 da bi u 71. minutu Hofman doveo Bohum u vođstvo. U 87. minutu je Ndika autogolom doveo domaćina nadomak pobede da bi trijumf potvrdio Forster u sudijskoj nadoknadi.

Augzburg i Volfsburg odigrali su 1:1, a gosti su prvi došli u vođstvo u 27. minutu preko Gerharta, da bi Augzburg stigao do boda u drugom poluvremenu, a strelac je bio Gumi u 55. minutu, a do kraja nije nbilo promene rezultata. Isti rezultat je viđen i na meču Majnca i Lajpciga. Domaćin je poveo pogotkom Ingvartsena u 45. minutu i delovalo je tokom drugog poluvremena da će domaćin uspeti da se odbrani, ali je Nkunku u 80. minutu doneo bod Lajpcigu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.