BUDUĆNOST DOBILA NOVOG TRENERA: Sa njim se cilja titula u ABA ligi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 16:15

BUDUĆNOST DOBILA NOVOG TRENERA: Sa njim se cilja titula u ABA ligi (FOTO)

Potpisan dvogodišnji ugovor.

Košarkaški klub Budućnost iz Podgorice saopštio je danas da je Aleksandar Džikić novi trener tog kluba. To je povratak Džikića na klupu Podgoričana pošto je prvi put bio trener tog kluba od juna 2017. do decembra 2018. Kako se navodi, Džikić se vraća na mesto uspeha i sa novim-starim klubom potpisao je dvogodišnji ugovor. On će an toj poziciji zameniti Dejana Milojevića koji je otišao u NBA ligu, u redove Golden Stejt Voriorsa. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

 - Obeležo je našu najslavnijiu sezonu, kada smo pod njegovom trenerskom palicom pokorili ABA ligu. Stvorio je jednu kompaktnu, ratničku, fajtersku ekipu koja se pođednako borila i kod kuće i na strani. Pod njim smo postavili rekord Evrolige po broju postignutih trojki na utakmici. S njim idemo u nove pohode. Aleksandar Džikić je trener Budućnosti - navodi u saopštenju na klupskom sajtu.

I Česi i Englezi su prošli dalje, pa večeras (21.00) igraju za prvo mesto (mada u slučaju poraza i pobede Hrvata i jedni i drugi mogu i na treće mesto, ali opet idu dalje). Kvota na Češku je 5,60, na iks 3,60, a na Englesku 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Češka - Engleska.

Budzućnost je sa Džikićem kao trenerom 2018. uspela da osvoji ABA ligu savladavši u finalu Crvenu zvezdu i obezbedi igranje u Evroligi. Tokom karijere Džikić je vodio Beovuk, Partizan, Olimpiju, Krka u dva navrata, Lijetuvos Ritas, a bio je i selektor Makedonije, dok je u januaru 2020. napustio Estudijantes koji je trenirao od jula 2019. Bio je i asistent u Minesoti Timbervulfs.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.