BRUKS: Kada je bilo najvažnije bile smo najjače

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2019, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUKS: Kada je bilo najvažnije bile smo najjače

Srbija u dramatičnoj završnici savladala Belgiju i direktno se plasirala u četvrtfinale EP.

Kapiten košarkašica Srbije Jelena Bruks, posle pobede nad Belgijom i plasmana u četvrfinale Evropskog prvenstva, rekla je da je meč bio težak. Bruk je posebnu zahvalnost iskazala i zrenjaninskoj publici.

 - Mnogo je bilo teško. Prvi put da prolazimo i sa porazom i sa pobedom. U prvom poluvremenu su se one opustile, ali je u pauzi bilo: ''Ljudi, idemo u četvrtfinale >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ako pobedimo''. I u poslednjim minutima kada je bilo najvažnije, tada smo bile najjače - rekla je Bruks. - Očito da volimo dramu. Publika nam je pomogla da se vratimo i da ostvarimo pobedu na kraju. Zahvaljujem se svima koji su došli da nas podrže u Zrenjaninu, bilo nam je divno. Nadam se da ćemo još neki put doći ovde, da odigramo kvalifikacije ili neki prijateljski meč. Stvarno smo uživale.

Srbiju sada čeka pauza do 4. jula kada će se igrati meč četvrfinala sa boljim iz duela Letonija-Švedska.

 - Ritmom koji mi igramo, odgovara nam što ćemo imati pauzu tri dana. Stvarno igramo jakim ritmom 40 minuta i da bismo tako odigrale četvrtfinale, prijaće nam predah. Pripremićemo se i za narednog rivala kao i za prethodna tri. Naša igra je najbitnija, ne gledamo njih, mi smo najbitnije. Ako odigramo u našem ritmu, neće biti nikakve dileme - zaključila je Bruks.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.