BROJKE NE LAŽU: Evo KAKO su crveno-beli postizali golove ove sezone (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jan.2019, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BROJKE NE LAŽU: Evo KAKO su crveno-beli postizali golove ove sezone (FOTO)

Raspoloženi su bili Zvezdini fudbaleri u prethodnim mesecima.

Najefikasniji srpski tim u jesenjem delu sezone je Crvena zvezda koja je u Superligi postigla 55 golova, 17 u međunarodnim utakmicama i šest u Kupu Srbije, odnosno 78 ukupno.

NAJLEPŠA SRPSKA ATLETIČARKA: Trenira sa Ivanom Španović. Svi se OKREĆU za NJOM, a evo zašto je zovu VJEŠTICA (FOTO)

SPEKTAKULARAN TRANSFER U NAJAVI: Reprezentativac Srbije prelazi u redove Večitog rivala! (FOTO) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

U drugoj polovini 2018. godine najefikasniji fudbaler srpskog šampiona je El Fardu Ben koji je protivničke mreže tresao čak 17 puta. Po sedam puta su se u listu strelaca upisivali Milan Pavkov heroj pobede nad Liverpulom i povratnik među crveno-bele Veljko Simić, dok su po šest golova postigli Ričmond boaći i Marko Gobeljić.

Crveno-beli su 54 pogotka postigli iz igre, od čega 36 kao proizvod postavljenih napada, a 18 iz kontranapada. Najviše puta su uspešno završavane akcije koje su igrane kroz sredinu, čak 24. Tri puta manje su akcije po desnom boku prethodile pogotku, a devet golova je Zvezda postigla posle akcija uz levu aut liniju.

Ostala 24 gola su fudbaleri tima sa Marakane postigli posle prekida. Korneri su po protivnike bili kobni u 11 situacija, dok su sedam puta Zvezdini igrači bili precizni sa bele tačke. U pet navrata je Crvena zvezda tresla mrežu rivala posle slobodnog udarca, jednom direktno, a još četiri puta posle uigranih akcija. Takođe, jedan gol je postignut posle dugačkog ubacivanja lopte iz auta.

SADA JE I ZVANIČNO: Zvezda predstavila novo POJAČANJE! (FOTO)

Kad su periodi igre u pitanju, odbrane rivala najviše puta su kapitulirale od 60. do 75. minuta - 15 puta, jednom manje od 30. do 45, a potom slede periodi od 45. do 60. (13) i od 15. do 30. minuta (12).

BONUS GALERIJA

Pogledajte najlepše koreografije Delija u 2018. godini.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.