BRITANCI SE SPRDAJU SA RONALDOM: Zbog seks AFERE našli su način da BRUTALNO PONIZE Kristijana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2018, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRITANCI SE SPRDAJU SA RONALDOM: Zbog seks AFERE našli su način da BRUTALNO PONIZE Kristijana (FOTO)

Zvezda Juventusa u nemilosti.

Osim mnogobrojnih modnih linija, proizvoda i ostalog, najbolji fudbaler današnjice Kristijano Ronaldo od nedavno je u Velikoj Britaniji dobio kolačiće koji se zovu po njemu.

KAKO LI ĆE PROĆI: Zvezda i PSŽ DANAS na tapetu UEFA, čekaju se odluke o kaznama

SKANDAL: Vođa navijača OFK Beograda napao 20-godišnjeg fudbalera

WORLD EXCLUSIVE on @bbchw tomorrow: Worcester cafe starts selling these ‘Cristiano Ronaldo’ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << @Cristiano biscuits - saying they are meant to be humorous after the football star was accused of rape. Is it funny? Hear the full story on the breakfast show tomorrow. #Ronaldo #Worcester pic.twitter.com/KjfyJKVNcn

— Tom Edwards (@tomedwardsbbchw) October 15, 2018

ŠOK U TORINU: Velika zvezda NAPUŠTA Juventus! (FOTO)

Slatkiš se uveliko prodaje širom Engleske, ali britansku javnost je razljutio to što oblik ovih kolača, podseća na seksualne odnose.

Naime, oni prikazuju dvoje ljudi u provokativnoj pozi, čime aludiraju na silovanje za koje se Portugalac tereti da je počinio 2009. godine u Las Vegasu.

Prethodnog meseca "oživeo" je slučaj od pre devet godina, pošto se američka manekenka Ketrin Majorga pojavila sa tvrdnjama da ju je Kristijano silovao u jednom hotelu. Par je proveo noć u jednoj diskoteci, a posle toga otišli u hotelsku sobu.

U međuvremenu, na videlo je isplivao i papir koji sa Ronaldovim potpisom, na kome se obavezao da će Majorgi isplatiti 375.000 dolara da "drži jezik za zubima". Ketrin je devet godina ćutala o tom slučaju, a u međuvremenu je rešila da progovori.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.