BRILJANTA POBEDA I KRAJ KARIJERE ZBOG KORONE: Habib se NEPORAŽEN povlači iz oktagona (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 09:35

BRILJANTA POBEDA I KRAJ KARIJERE ZBOG KORONE: Habib se NEPORAŽEN povlači iz oktagona (VIDEO)

Neverovatan borac.

Velika pobeda ruskog MMA borca. Habib Nurmagomedov je izdominirao Džastina Gejdžija na UFC 254 događaju i očekivano trijumfovao. Borba je završena u drugoj rundi kada je Dagestanac u parteru "uspavao" Gejdžija.

Nogama ga je doslovno ostavio bez svesti na nekoliko sekundi, toliko da ni sudija nije primetio da je Gejdži tapnuo i predao borbu.

🔼TRIANGLE CHOKE🔼

Khabib (-325) takes down Justin Gaethje in the 2nd round >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << and improves to 29-0😨 pic.twitter.com/d3KbBuwbAk

— PointsBet Sportsbook (@PointsBetUSA) October 24, 2020

Veliku pobedu ostvarila je Zvezda u četvrtak protiv šampiona Evrope CSKA i danas (12.00) puna samopouzdanja ide u goste Megi, koja je sjajno otvorila novu sezonu u ABA ligi. I pored toga što domaćin ima veoma talentovan tim, Zvezda je ogroman favorit - kvota na pobedu crveno-belih s više od 13,5 poena razlika je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mega - Zvezda.

Habib je ostvario 29 pobedu i nema nijedan poraz.

Na tom skoru će i ostati jer je odmah posle borbe objavio kraj karijere.

Čim je završio meč obuzele su ga emocije, lio je suze i potom objavio da više ne želi da se bori jer mu je otac nedavno preminuo od koronavirusa.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.