BREŠA JE DALA OTKAZ BALOTELIJU: Super Mario UZVRATIO udarac, ovome se niko nije nadao

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020, 16:01

BREŠA JE DALA OTKAZ BALOTELIJU: Super Mario UZVRATIO udarac, ovome se niko nije nadao

Sud će imati poslednju reč.

Breša je nedavno otpustila Marija Balotelija, jer se danima nije pojavljivao na treninzima. On je to pokušao da opravda problemima sa želucem, za koje niko u klubu nije znao.

Kreće lopta i u Italiji. I to derbijem Juventus - Milan u polufinalu Kupa večeras od 21.00. Ovo je revanš utakmica, na San Siru je bilo 1:1. Kvota na Juve je 1,60, iks je 3,80, a dvojka na Milan, koji dolazi bez Ibrahimovića, čak 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Juventus - Milan

Pre nekoliko dana mu je zabranjen ulaz u klupski trening centar, a sada je “Super Mario” odlučio da uzvrati udarac.

Kontroverzni fudbaler je preko advokata uputio zvaničan zahtev klubu da mu isplati platu za mart u punom iznosu. U suprotnom, zapretio je tužbom. Poput ostalih fudbalera, Baloteli je gotovo ceo mart proveo u kućnoj izolaciji.

Mario Balotelli's contract at Brescia has been terminated, according to La Repubblica 🇮🇹 pic.twitter.com/J7e5UM7FSP

— Goal (@goal) June 6, 2020

Mario Baloteli je rođen u Palermu, ali je odrastao baš u Breši. Međutim, nema mira ni u gradu njegovog detinjstva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.