BRAZIL? PA ONI IGRAJU ISTO KAO MI: Luj Van Gal nije impresioniran

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2022, 15:28

BRAZIL? PA ONI IGRAJU ISTO KAO MI: Luj Van Gal nije impresioniran

Čovek na misiji.

Fudbalska reprezentacija Brazila zakazala je duel u četvrtfinalu sa selekcijom Hrvatske. To je "Selesao" ostvario pobedom u osmini finala nad Južnom Korejom, rezultatom 4:1. Pa opet, Van Gala nisu impresionirali. Štaviše, on kaže da Holandija igra isto tako.

- Gledao sam juče deo utakmice, oni suštinski igraju isto kao i mi. Kompaktna odbrana i veoma brza tranzicija - rekao je Van Gal za holandski ESPN.

Zato, možda i da bi pohvalio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoj tim i obezbedio mu dodatnu podršku, Van Gal kaže:

- Čudno mi je kad čitam u medijima – prijatelji mi šalju – da je to bio lepršav fudbal, a niko ništa ne kaže za nas? Mi smo igrali isto tako. Mi smo na isti način dali gol. Naš je čak bio i lepši. To je timski gol, a tim je iznad svega. Bio je to najbolji trenutak ovog Svetskog prvenstva. Pasovi u visokoj brzini, zaista super gol.

Ne govori ovo Van Gal da bi ponizio Brazil naravno.

- Svi četvrtfinalisti su vrhunski timovi. I predvideo sam da će svi biti ovde, nema tu ničeg čudnog. Naravno da postoje razlike i među njima. I Nemačka i Belgija su vrhunske reprezentacije, ali ne na ovom turniru... Fudbal je evoluirao, to pokušavam da objasnim. Sve vrhunske reprezentacije igraju isto, s kompaktnim odbranama. Zato će svima biti teško.

A Argentina, naredni rival Holanđana?

- Eliminisala nas je 2014. boljim izvođenjem penala. Imamo neraščišćene račune.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.