BRAJANT, AJVERSON, NEŠ I DRUŽINA SU NEMO POSMATRALI: Kada je Stojaković stigao na draft, šef NBA je uradio nešto što sada NE BI SMEO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2019, 07:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAJANT, AJVERSON, NEŠ I DRUŽINA SU NEMO POSMATRALI: Kada je Stojaković stigao na draft, šef NBA je uradio nešto što sada NE BI SMEO! (VIDEO)

To mu danas nikako ne bi palo na pamet!

Jedna od najboljih klasa na NBA draftu bila je ona iz 1996. godine kada su u najjaču ligu na svetu stigla razna velika imena svetske košarke i kasniji članovi Kuće slavnih. Među njima je bio i jedan Srbin koji je godinama kasnije palio mrežice po NBA parketima, a i u reprezentativnom dresu se okitio velikim brojem medalja.

Mnogi "vanzemaljci" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su tada sleteli u NBA ligu: Kobi Brajant, Alen Ajverson, Stefon Marberi, Stiv Neš, Rej Alen, Džeremejn O'Nil, Entoan Volker, Derek Fišer... I naravno - Predrag Peđa Stojaković, jedan od najboljih šutera i trojkaša u istoriji najeminentnijeg košarkaškog takmičenja.

Komesar NBA lige je tada bio legendarni Dejvid Štern, a jedna scena od pre tačno 20 godina je posebno zanimljiva za ovdašnju publiku. Šef NBA se tada rukovao i upoznavao sa novajlijama. Svi su izgovarali svoja imena. Sa Srbinom je imao "poseban" razgovor. Morao je da ga zamoli da ponovo izgovori svoje prezime.

- S-T-O-J-A-K-O-V-I-Ć - rekao je Peđa sporije, a Štern je uspeo da ponovi reč isprva tako tešku za Amerikance. Zbog toga su ga i zvali "Peja".

Zatim mu je dobacio:

- Vežbao sam to čitav dan - rekao je Štern kroz šalu.

Danas tako nešto Dejvidu Šternu ne bi smelo da padne na pamet. Jer on, ali i čitav svet zna ko je i kako se izgovara Peđa Stojaković. A čita se, što bi rekao Vuk Stefanović Karadžić, baš kao što se i piše:

P-R-E-D-R-A-G  S-T-O-J-A-K-O-V-I-Ć!

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Peđina supruga Aleka Kamila.

Τι θα λέγατε για ένα δωράκι? 1.Follow @jadevtales 2.Follow @alekakamila και κάνε like.3.Tag a friend και μια τυχερή θα κερδίζει αυτό το υπέροχο silver ολόσωμο !!!!! Good luck!💋 #alegraheartmade

A post shared by alekakamila (@alekakamila) on Jul 18, 2018 at 9:03am PDT

See the hen??? @matinakolokotronis Where is it??? #lovethislife #alwaysandforever

A post shared by alekakamila (@alekakamila) on Jun 8, 2018 at 10:57pm PDT

Πόζα μανκεν💋💋💋#lovethislife #california #everydaycarry #sacramento #greek #alegraheartmade

A post shared by alekakamila (@alekakamila) on Jun 5, 2018 at 10:33pm PDT

May the light be enlightenment one day... #instagood #instamood #light #lighting

A post shared by alekakamila (@alekakamila) on May 6, 2018 at 10:15pm PDT

Safe in black.... #picoftheday #instamood #instagood #lacefrontal #lovethislife make up by @maropantela lipstick 410 wine shot by @esteelauder

A post shared by alekakamila (@alekakamila) on Feb 6, 2018 at 10:42pm PST

Under the Californian sky ... #alegraheartmade #summerdays #funfunfun #california καλό μήνα ❤️

A post shared by alekakamila (@alekakamila) on Sep 1, 2017 at 9:56am PDT

My summer... @pedjastojakovic #summertime #greeceis #lovethislife #greece

A post shared by alekakamila (@alekakamila) on Aug 14, 2017 at 12:31am PDT

Η θάλασσα σήμερα μαγεία!!! #beachlife #greeceis #everywhere #lovethislife

A post shared by alekakamila (@alekakamila) on Jul 10, 2017 at 9:39am PDT
Pogledaj vesti o: NBA,   NLO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.