BORJANU SRCE PUNO: Naterali smo Milan da se brani na San Siru! Mi ginemo za grb i navijače

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021, 00:30

BORJANU SRCE PUNO: Naterali smo Milan da se brani na San Siru! Mi ginemo za grb i navijače

Malo je nedostajalo da Zvezda napravi veliko iznenađenje...

Crvena zvezda nije uspela da se plasira u osminu finala Lige Evrope. Na San Siru je bilo 1:1, što nije bilo dovoljno posle beogradskih 2:2 sa Milanom.

Ostaje veliki žal jer su se crveno-beli junački držali iako su imali igrača manje zbog crvenog kartona Marka Gobeljića.

Kapiten beogradskog tima, Milan Borjan, bio je ponosan na svoje saigrače - pogotovo na činjenicu što su naterali italijanskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << velikana da se brani na svom stadionu.

- Mislili smo da ćemo imati više posla u odbrani kao ekipa. Želeo bih da čestitam igračima na partiji, trebalo bi da budu ponosni. Da se jedan Milan na San Siru brani... Samo treba ovako da nastavimo i daleko ćemo dogurati. Mi kao tim igramo fenomenalno. To smo pokazali i prošle, a i ove godine. Sve potiče iz svlačionice, momci ginu za grb, za navijače i samo da nastavimo ovako i velike će stvari doći - izjavio je Borjan posle meča.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.