BORBA ZA LIGU EVROPE: Ima li Lalatović keca iz rukava za Standard?

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2020, 09:41

BORBA ZA LIGU EVROPE: Ima li Lalatović keca iz rukava za Standard?

Novosađani na teškom zadatku.

Fudbaleri Vojvodine započinju kvalifikacije za Ligu Evrope iz trećeg kola, a rival im je Standard Lijež. Novosađani nisu imali mnogo sreće na žrebu, koji im je odredio da gostuju u utakmici koja bi mogla mnogo da im donese.

I Vojvodina će se za prolaz u plej-of Lige Evrope boriti u Belgiji večeras (20.00) i to protiv Standarda iz Liježa. Domaćin je veliki favorit s kvotom 1,55, iks je 4,20, a pobeda tima Nenada Lalatovića nosi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kvotu 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Standard - Vojvodina.

Bez obzira na to što je Standard favorit, trener “lala” Nenad Lalatović sigurno je spremio neko iznenađenje za domaćina.

Standard je trenutno drugoplasirani u šampionatu Belgije sa 13 bodova iz šest kola, ali ono što možemo da očekujemo od srpskog predstavnika sigurno je hrabrost i borba do poslednje kapi znoja.

Utakmica u Liježu na programu je u četvrtak od 20 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.