BOMBASTIČNO, SENZUALNO: Uroševićeva devojka u PRE-PREKRATKOJ haljinici! Zapaljen internet (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 17:45

BOMBASTIČNO, SENZUALNO: Uroševićeva devojka u PRE-PREKRATKOJ haljinici! Zapaljen internet (FOTO)

Jednom objavom napravila opštu pometnju.

Od kada je stigao u Partizan, Slobodan Urošević je vredno radio i strpljivo čekao svoju šansu i svaki minut koji je proveo na terenu dao je sve od sebe kako bi uzvratio na ukazano poverenje. Ove sezone ustalio se u startnoj postavi i reklo bi se da ima potpuno poverenje trenera Aleksandra Stanojevića.

Tri boda manje od Atletika ima Real, i u Španiji će do kraja prvenstva svako kolo biti izuzetno zanimljivo. Real večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (21.00) dočekuje Betis, koji nije naivan rival, a i bori se za Ligu Evrope - kvota na keca je 1,52, a na kombinazziju 1&3+ 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Betis.

Najveću podršku i motiv za sve što radi i sve uspehe koje postiže i dobre partije koje pruža u crno-belom dresu popularnom Čakiju daje verenica Iva. Kada god je to moguće ona utakmice svog izabranika isprati sa tribina, a od dana kada su otpočeli svoju ljubavnu priču ona je njegov najverniji navijač.

Lepa Iva izuzetno je aktivna na Instagramu, gde gotovo svakodnevno sa pratiocima deli slike iz života. Ovoga puta sve je ostavila bez teksta selfijem u ultra kratkoj haljinici koja je do najsitnijeg detalja istakla njenu besprekornu liniju.

A post shared by @iva_______________

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.