BOMBASTIČNA Sofija u nikad minijaturnijoj haljinici napravila LOM na Instagramu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 18:14

BOMBASTIČNA Sofija u nikad minijaturnijoj haljinici napravila LOM na Instagramu (FOTO)

Manekenka pokazala savršeno izvajanu figuru.

Godinama unazad, manekenka Sofija Milošević važi za jednu od najlepših žena sa naših prostora. Njena lepota nikoga ne ostavlja ravnodušnim, što najbolje potvrđuju kampanje i velika imena iz sveta mode sa kojima je do sada sarađivala.

Vrlo zanimljiv meć večeras (21.00) u Premijer ligi - sastaju se Vulverhempton, koji ima sjajan tim ali ne igra prema očekivanjima, i najprijatnije iznenađenje ove sezone Sautempton, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji već šest kola ne zna za poraz. Kvota na keca je 2,40, a na dvojku 3,20, dok je kvota na 3+ 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Sautempton.

Od trenutka kada je započela ljubavnu vezu sa Lukom Jovićem, a kasnije i rodila sina Alekseja, Sofija je neprestano pod budnim okom javnosti.

Gotovo svaka njena objava na Instagramu, napravi opšti haos i pometnju i o njoj se priča danima. Brojni pratioci atraktivne manekenke smatraju da ona nikada lepše nije izgledala i da je majčinstvo dalo samo dodatan pečat njenoj lepoti.

Verenica Luke Jovića, ostavila je bez teksta sve pratioce slikom u minijaturnoj haljinici iz svoje kolekcije.

Nikad kraća haljina i brutalan dekolte u kombinaciji sa izvajanim telom novopečene mame idealna su kombinacija za totalan haos na Instagramu.

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.