BOMBARDER NA METI MILANA: Rosoneri žele fudbalera razorne levice

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2022, 20:03

BOMBARDER NA METI MILANA: Rosoneri žele fudbalera razorne levice

Ukrajinac interesantan slavnom klubu.

Proteklo kolo Serije A obeležio je sjajan gol igrača Atalante, Ruslana Malinovskog protiv Juventusa kojim je doneo bod svom timu.

Ukrajinski fudbaler već nekoliko sezona, sa velikim uspehom, igra za klub iz Bergama, a trener Gasperini ima veliko poverenje u njega. Jedan je od ključnih fudbalera Atalante ove sezone, postigao je šest golova i dodao dve asistencije, ipak teško je verovati da ćemo ga i naredne sezone gledati u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << plavo-crnom dresu člana serije A.

Malinovskom ugovor sa Atalantom ističe 2023. godine, a dvadestosmogodišnji veznjak spreman je za transfer u neki od najvećih klubova u Italiji.

Proteklog leta govorilo se da su oba milanska velikana zaintereosvana za Ukrajinca, a prema poslednjim informacijama iz Italije Milan je trenutno glavni favorit za potpis fudbalera sa razornim udarcem.

Malinovski bi bio veliko pojačanje za vezni red Milana i ,moguće, poslednja puzla u šampionskoj slagalici Stefana Piolija.

Njegova vrednost se procenjuje na 30 miliona evra, ali je za očekivati da će Atalanta želeti da zaradi više od tog iznosa za njegov transfer.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.