BOMBA U REGIONU: Makedonci vrbuju unuka Zvezdine legende (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2021, 18:46

BOMBA U REGIONU: Makedonci vrbuju unuka Zvezdine legende (VIDEO)

Da li će pristati?

Fudbalski savez Severne Makedonije pregovara sa Kristijanom Šekularcem (17) oko nastupa za njihovu reprezentaciju, ekskluzivno saznaje portal "Sport Media".

Kristijan je unuk rođenog brata legendarnog člana FK Crvena zvezda Dragoslava Šekularca, Mirka, a nastupa za omladince Juventusa.

Takođe, mladi ofanzivni vezista je do sada nastupao za sve mlađe selekcije Švajcarske, a u omladinski pogon Stare dame stigao je iz Serveta u januaru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prošle godine.

Makedonski Savez je očigledno krenuo u akciju širenja kandidata za državni tim, a pored Šekularca na meti je još jedan omladinac giganta iz Torina.

U pitanju je štoper Albijan Hajdari, koji je takođe bio redovan u mlađim kategorijama Švajcarske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.