BOMBA U JUŽNOJ AMERICI: Ernan Krespo preuzima brazilskog velikana

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2021, 23:48

BOMBA U JUŽNOJ AMERICI: Ernan Krespo preuzima brazilskog velikana

Prema pisanju medija, načelni dogovor je već postignut.

Legendarni Ernan Krespo je na korak od dogovora sa Sao Paulom i do petka bi trebalo da sedne na klupu brazilskog velikana.

Čuveni Argentinac, napustio je kormilo Defense i Hustisije neposredno nakon najvećeg klupskog uspeha i osvojenog trofeja u Kopa Sudamerikani.

Prema pisanju brazilskih medija, načelni dogovor je već postignut, a nekadašnji napadač će sa sobom na Morumbi povesti najbliže saradnike. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Uz Krespa će u Sao Pulo doći asistent, trener golmana i kondicioni trener, a zajedno će zarađivati milion brazilskih reala mesečno, odnosno oko 153.000 evra.

Hernán Crespo reportedly close to taking the São Paulo job. Understandable move to a massive club but Brazilian football will have no sympathy for a slow start. Wonder if another 6-12 months & another Libertadores campaign with Defensa y Justicia wouldn't be a safer bet pic.twitter.com/flIlu02sF6

— GOLAZO (@golazoargentino) February 6, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.