BOMBA NA APENINIMA: Sergej ZAVRŠIO posao sa VIŠESTRUKIM šampionom Evrope

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2019, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOMBA NA APENINIMA: Sergej ZAVRŠIO posao sa VIŠESTRUKIM šampionom Evrope

Napušta Rim.

Naš reprezentativac Sergej Milinković-Savić postaće novi igrač Juventusa, javljaju Italijani. Vezista Lacija bio je na meti torinskog kluba i prethodne sezone, ali je očigledno sada bilo pravo vreme za transfer.

Srbin je nedavno doneo Laciju trofej Kupa Italije čime je izgladio odnose sa navijačima rimskog kluba, ali će nakon onoga što deluje kao završena priča mogao ponovo da "zarati" sa njima.

Sky, Alfredo Pedulla & Goal all agree >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #Juventus are in talks to sign #Lazio midfielder Sergej Milinkovic-Savic https://t.co/vliojQGiCQ pic.twitter.com/1grKyyCC2C

— footballitalia (@footballitalia) May 21, 2019

Sergej je dogovorio sve lične uslove sa Juventus pa se uskoro očekuje da se pridruži Kristijanu Ronaldu u redovima šampiona "čizme". Prethodne sezone postojale su priče koje su ukazivale da bi ovaj transfer mogao da se realizuje, ali je moralo da prođe godinu dana da bi se to i desilo.

Još samo Lacio i Juventus da se dogovore oko obeštećenja i Sergej će zadužiti opremu kluba iz Torina. Očekivano napušta Rim, a Juventus je dobra opcija i korak napred u karijeri.

Pogledajte slike Sergejeve devojke Natalije Ilić.

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Aug 3, 2018 at 9:58am PDT

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Oct 7, 2018 at 5:58am PDT

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Jan 4, 2019 at 3:12am PST

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Nov 3, 2018 at 2:36am PDT

🍀

A post shared by Natalija Ilic (@natalijaaa_ilic) on Aug 2, 2018 at 2:42am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.