‘BOLJA SMO EKIPA, ALI TO MORAMO DA DOKAŽEMO NA TERENU’: Nekadašnji igrač Partizana oprezan pred revanš meč sa Sumgaitom!

Izvor: HotSport.rs, 26.Jul.2021, 15:31

‘BOLJA SMO EKIPA, ALI TO MORAMO DA DOKAŽEMO NA TERENU’: Nekadašnji igrač Partizana oprezan pred revanš meč sa Sumgaitom!

Čukarički nije stekao prednost posle prvog meča drugog kola kvalifikacija i duela sa Sumgaitom (0:0). Na Banovom brdu golman gostiju Bajramov bio je centralna figura meča, pa će oba tima krenuti od nule u revanš susretu u Sumgaitu, narednog četvrtak (20 časova po lokalnom, 18 po srpskom vremenu). Mladi, 18-godišnji Nikola Čolić odigrao je protiv […]
The post ‘BOLJA SMO EKIPA, ALI TO MORAMO DA DOKAŽEMO NA TERENU’: Nekadašnji igrač Partizana oprezan pred revanš meč sa Sumgaitom! appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČOLIĆ: Bolja smo ekipa, ali to moramo da pokažemo

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2021

Čukarički revanš protiv Samgeita igra u četvrtak od 18 časova...Fudbaler Čukaričkog Nikola Čolić rekao je da njegov tim mora da popravi realizaciju u revanšu meču protiv Sumgaita u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija. Čukarički i Sumgait u prvom meču na Banovom brdu odigrali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.