BOGDANOVIĆ NE ODUSTAJE OD KAMPA: Srpski košarkaš će PODUČAVATI mlade talente!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2020, 16:02

BOGDANOVIĆ NE ODUSTAJE OD KAMPA: Srpski košarkaš će PODUČAVATI mlade talente!

Zna se i kako.

Srpski košarkaški reprezentativac Bogdan Bogdanović predstaviće četvrti po redu kamp koji je tradicionalno organizovan na Kalemegdanu, a sada, zbog poznate situacije u zemlji i svetu, dobija svoju onlajn verziju.

Putem Instagram live platforme, svakog dana će biti prezentovana jedna tema kao i sagovornici koji će zajedno sa Bogdanom predstaviti mladim talentima, sportistima, vrednosti koje su važne, dati im ključne savete, a svi

zainteresovani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biće u prilici da im uživo šalju i pitanja i komentare.

Posle kiksa u Bergamu Lacio mora da pobedi ako hoće da nastavi da se nada tituli. Kec je postavljen na 1,65. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Lacio – Fjorentina.

Od 2. do 4. jula, u večernjim časovima, naš reprezentativac će ugostiti prijatelje košarkaše koji takođe u svojim zemljama organizuju kampove, kao i iskusne trenere koji će iz svog ugla predstaviti današnji odnos prema

odrastanju i formiranju mladih košarkaša.

- Želeo sam da nastavimo tamo gde smo stali i prošle godine, da pokažemo želju da se povežemo i kada nam je to ograničeno zbog situacije u kojoj se nalazi cela planeta. Imamo način da budemo jedni sa drugima, da radimo sa mladim i talentovanim ljudima, da ih inspirišemo i pokažemo im da mislimo na njih i kada okolnosti ne dozvoljavaju blizak susret. Košarkaški svet se ujedinjuje na još jednom projektu, srećan sam što ću biti u prilici da vodim kvalitetne razgovore i omogućim klincima da iz prve ruke čuju savete nekih od svojih idola, pokrivajući teme koje su najviše usmerene na mlade sportiste. Želeli smo da ova godina ne bude preskočena i da nastavimo sada već važnu tradiciju kampa, kako bismo održali kontinuitet i pre svega kontakt sa ljudima u Srbiji. Sada imamo priliku da angažujemo i inspirišemo i veću javnost, a za one koji budu najaktivnije učestvovali u izazovu pripremamo zajedno sa Nike basketball mnogobrojne vredne nagrade. Pratite nas live, obećavamo da će biti veoma zanimljivo - istakao je igrač Sakramento Kingsa u saopštenju dostavljenom medijima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.