BOGDANOVIĆ IZABRAO: Evo koji će broj nositI u Atlanti, Grobarima će biti posebno drago (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 10:40

BOGDANOVIĆ IZABRAO: Evo koji će broj nositI u Atlanti, Grobarima će biti posebno drago (FOTO)

Oprostio se od osmice iz Sakramenta.

Naredne četiri godine će Bogdan Bogdanović provesti u Atlanti, a tim iz Džordžije potrudio se da napravi respektabilan tim koji bi mogao da se umeša u borbu za plej-of dovođenjem Danila Galinarija, Krisa Dana i Ražona Ronda.

Bogdanović u Atlanti neće nostiti dres sa brojem osam kao što je to bio slučaj u Sakramento Kingsima, ali je zati izabrao broj koji je već nosio ranije tokom karijere i koji će posebno obradovati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navijače Partizana.

BOGI 🔥 (🎨: @FloppyAction) ⁣#TrueToAtlanta x #FanArtFriday pic.twitter.com/Rx3SgGBpS2

— Atlanta Hawks (@ATLHawks) November 28, 2020

Košarkaška reprezentacija posle duge pause nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Iako su Orlovi danas (15.30) u finskom Espu značajno oslabljeni, veliki su favoriti protiv Švajcarske – kvota da će slaviti s više od 16,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Švajcarska – Srbija.

Bogdan je uzeo dres sa brojem 13 koji je već nosio u Partizanu i Fenerbahčeu i sa kojim je imao izuzetno mnogo uspeha kako sa crno-belima, tako i u timu Željka Obradovića, a navijačima tim iz Džordžije ostaje da se nadaju da će imati prilike da vide sav repertoar onoga što može da uradi Bogdanović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.