BOBI POSLE PORAZA OD KLIPERSA: Najbolji smo napadački tim u ligi! Biće bolje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2020, 11:18

BOBI POSLE PORAZA OD KLIPERSA: Najbolji smo napadački tim u ligi! Biće bolje!

Srbin optimističan uprkos porazu.

Boban Marjanović, srpski košarkaš, govorio je na konferenciji za medije posle treninga Dalas Maveriksa.

Dalas je u prvoj utakmici plej-ofa tesno poražen od Los Anđeles Klipersa.

Tu utakmicu nije završio centar Kristaps Porzingis zbog dve tehničke greške, a evo šta o njemu ima da kaže Boban Marjanović.

Kad je Bajern onako „masakrirao“ Barselone, kako li će proći Lion u polufinalu Lige šampiona? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Iako mnogi postavljaju to pitanje pred večerašnji (21.00) meč, jasno je da je francuski tim ozbiljan rival jer je već izbacio Juventus i Mančester Siti. Ali Bajern je veliki favorit za finale sa PSŽ-om, kvota na dvojku je 1,25, a dupla šansa 1X je 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lion - Bajern.

 - On je jedan od najbitnijih igrača u timu, Luka i on su motor naše ekipe. Kada ostanemo bez jednog motora moramo da pronađemo način da to nadomestimo kao gurpa i da prevaziđemo svaki problem. To je teško, nekada ćemo imati problem da branimo, nekada da napadamo ali ovo je plej-of, sve je drugačije, moramo da imamo više fokusa...Nažalost izgubili smo od Klipersa i nadam se da će biti bolje.

Dalas tokom čitave godine igra sjajno.

- Mislim da smo mi najbolji napadački tim u ligi. Lopta sjajno kruži i često promašimo neki otvoreni šut. Svesni smo da ćemo imati uspone i padove, ali moramo da budemo maksimalo fokusirani, da se više borimo, pa će valjda u narednom meču biti bolje - ispričao je Boban Marjanović.

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.