BOBAN BRILJIRAO U PORAZU: Ni DABL-DABL Marjanovića nije bio dovoljan - Dalas PREGAŽEN

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 10:17

BOBAN BRILJIRAO U PORAZU: Ni DABL-DABL Marjanovića nije bio dovoljan - Dalas PREGAŽEN

Dao sve od sebe.

Hjuston Roketsi su sa 133:108 porazili Dalas Maverikse a velike zasluge za to idu Eriku Gordonu i Demarkusu Kazinsu. Ali je meč obeležila i sjajna partija još jednog srpskog centra Bobana Marjanovića koji je ostvario dabl-dabl učinak.

Samo sedam posle remija 0:0 na Enfildu u Premijer ligi Mančester Junajted i Liverpul imaju priliku da poprave utisak na Old Trafordu u FA kupu (18.00). Kvota na keca je 2,70, na dvojku takođe 2,70, na iks 3,15, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na 3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Liverpul.

Popularni "Bugi" je meč završio sa 28 poena i čak 17 uhvaćenih skokova, podsetio na najbolje dane svoje karijere kada je u dresu Sakramento Kingsa bio najbolji centar lige.

Još jedan centar je imao sjajno veče, a bio je to srpski centar, Boban Marjanović. Rik Karlajl mu je dao 19 minuta i on mu se odužio sa 15 poena, 12 skokova i pritom je Dalas bio na +9, kada bi on bio na parketu.

Hjuston je "razneo" Dalas već u prvoj četvrtini, kada je bilo 11 razlike u njihovu korist – 38:27, a visoku prednost su zadržali i do poluvremena, da bi posle treće četvrtine dodatno uvećali prednost.

Bez ikakvih problema je Hjuston priveo meč kraju, a najefikasniji poejdinac bio je Erik Gordon sa 33 poena, Kazins je imao 28, Nvaba 18, a Džons 16.

U redovima Dalasa je Luka Dončić imao 26 poena, Hardavej i Marjanović po 15, a Burk 13.

BONUS GALERIJA

 Pogledajte kako izgleda Mia Kalifa, zvezda filmova za odrasle i velika navijačica Vest Hema

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.