BOAĆI TVRDI: Najbolji sam! Niko od saigrača ne može da mi parira

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2020, 17:22

BOAĆI TVRDI: Najbolji sam! Niko od saigrača ne može da mi parira

Fudbaler iz Gane samouveren.

Fudbaler koji je odigrao 89 utakmica u crveno-belom dresu, postigao 58 golova uz 12 asistencija i neko ko je zvezdašima doneo mnogo radosti, Ričmond Boaći, uspešno se oporavio od povrede i vratio se redovnim treninzima. Napadaču šampiona Srbije nedostaje teren, utakmice i saigrači, ali ističe da sjajna atmosfera unutar ekipe pomaže da se lakše izdrže ova vremena. Posebnu zahvalnost duguje navijačima koji su mu pomogli da se što pre oporavi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a slobodno vreme provodi sa prijateljima igrajući igrice i stoni tenis za koji tvrdi da niko ne može da mu parira.

- Vredno radim i treniram po programu koji sam dobio od stručnog štaba. Imao sam probelma sa povredom, ali sam se oporavio i sada sam 100 odsto zdrav i mogu da treniram po svakodnevnom programu. Imam neophodne sprave za vežbanje, napravio sam teretanu kod kuće. Radim mnogo, ali bilo bi lepše da sam sa saigračima. Mnogo mi nedostaje lopta, igram fudbal od malena i mesec dana bez lopte mi je prilično čudno, ali moramo da budemo disciplinovani kako bi iz svega ovog izašli još jači - naglasio je Boaći.

Opisao je i kako izgledaju njegovi treninzi.

- Treninzi nisu laki, dnevno trčim sedam do osam kilometara, a potom vežbe za jednu, pa za drugu nogu zbog povreda koje sam imao. U ovoj situaciji trudim se da radim i više nego uobičajeno, jer nedostatak utamkica može da utiče na igrače, a upravo iz tog razloga je bitno da se vratimo što spremniji kada sve ovo prođe. Znam da je ovo teško vreme za sve, zato je bitno da se držimo zajedno, kao tim.

Centarfor crveno-belih je iskreno odgovorio i na pitanje šta mu najviše nedostaje.

- Mnogo mi nedostaju navijači. Naravno, tu su i utakmice koje igramo, ali kada izađete iz tunela i ugledate pune tribine i ljude koji pevaju sve vreme, to je jedan od najlepših i najneverovatnijih stvari u karijeri. Otkako sam došao oni su uz mene i hvala im na tome. Takođe, želim da poručim ne samo našim navijačima, već svima koji su u Srbiji, da se svi držimo zajedno. Verujem da će ovaj virus uskoro proći, zato ostanite kod kuće da tako pomognemo svima.

Takođe, povremeni reprezentativac Gane opisao je i kako izgleda njegov dan u karamtinu.

- Vreme kod kuće porvodim igrajući "Soni plejstejšn", naročito "Fifu", a takođe volim da igram i stoni tenis pošto ga imam u svom domu. Na Soniju možda neko i može da me pobedi, ali u stonom tenisu sam najbolji, niko od saigrača ne može da mi parira - sa osmehom je podvukao Boaći.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Snežana Borjan, supruga Milana Borjana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Boaćijev trening su trčanje i video igrice

Izvor: RTS, 12.Apr.2020, 09:02

Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći uspešno se oporavio od povrede i vratio se redovnim treninzima u otežanim kućnim uslovima. Istakao je da mu nedostaju teren, utakmice i saigrači i pozvao sve da ostanu kod kuće da bi obuzdali širenje koronavirusa i što pre prevladali ovaj problem....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.