BLIŽILA SE PONOĆ: Obradović je odmah posle poraza u derbiju okupio sve igrače, evo šta se desilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022, 09:36

BLIŽILA SE PONOĆ: Obradović je odmah posle poraza u derbiju okupio sve igrače, evo šta se desilo

Istini se mora pogledati u oči.

Košarkaši Partizana izgubili su još jednu utakmicu u neizvesnoj završnici. Poraz je ovoga puta bio možda najbolniji, jer je došao od Večitog rivala u dupke punoj Areni.

Crno-beli su očajno odigrali u poslednjim momentima duela. Mogli su crno-beli do pobede, imali su bar produžetak u džepu, ipak nekoliko promašenih otvorenih šuteva i ishitrenih odluka Kevina Pantera koštali su ih poraza.

Zbog svega toga košarkaši >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizana zadržali su se u Areni skoro do ponoći. Posle meča ekipa se kratko zadržala u svlačionici jer je Željko Obradović zakazao hitan sastanak. Kompletan tim je zajedno napustio svlačionicu i zaputi se u salu za video analize.

Istini se mora pogledati u oči, jer ovo je Partizanu peti poraz u poslednjih šest utakmica.

Naredni meč je već u nedelju kada ceno-beli igraju u Ljubljani protiv Cedevite.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.