BLIŽI SE PRELAZNI ROK: Mrkela otkrio koga bi voleo da vidi u Zvezdi

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2019, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLIŽI SE PRELAZNI ROK: Mrkela otkrio koga bi voleo da vidi u Zvezdi

Već je igrao za crveno-bele.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela otkrio je ime jednog fudbalera kojeg bi voleo da vidi u Ljutice Bogdana.

- Levih bekova ima veoma malo. Žander je doveden kao levi bek, Rodić je povremeni reprezentativac Srbije, postoji još jedan levi bek koji ima kvalitet kojeg bih ja voleo da imam u Crvenoj zvezdi, to je Filip Mladenović. Bekovi su definitivno trenutno najdeficitarnije pozicije u srpskom fudbalu. Da je bilo mogućnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uvek je prva ideja da se dovede domaći igrač. Bilo je razgovora sa Mladenovićem, ali on ima ugovor u Poljskoj. Žander je doveden kao alternativa Rodiću. Nije bio skup, jeftiniji je od većine domaćih igrača. I mislim da je, u skladu sa onim koliko je uloženo u njega, opravdao očekivanja – istakao je Mrkela za Telegraf.

Bliži se kraj jesenje polusezone i biće zanimljivo videti da li će crveno-beli uspeti da angažuju Mladenovića u zimskom prelaznom roku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.