BLAT NAHVALIO SRBINA KOJEG JE TRENIRAO: On je najbolji u Evropi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 15:35

BLAT NAHVALIO SRBINA KOJEG JE TRENIRAO: On je najbolji u Evropi (FOTO)

Amerikanac imao samo pozitivna iskustva.

Košarkaški trener Dejvid Blat izjavio je da je po njegovom mišljenju srpski igrač Nikola Milutinov najbolji centar u Evropi. Blat je tokom svog mandata na klupi Olimpijakosa imao priliku da sarađuje sa srpskim reprezentativcem, koji je juče zvanično postao član moskovskog CSKA.

 - Veliko pojačanje za CSKA. Po mom mišljenju, Milutinov je najbolji centar u Evropi, sve zna na terenu. U isto vreme, on je još uvek mlad igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i njegovo tek dolazi. Nikola je sjajan sada, ali ima potencijala da bude još jači. Ima odličan karakter, dobar je saigrač - rekao je Blat za ruske RIA Novosti.

Milutinov je sa CSKA potpisao trogodišnji ugovor, a tokom prethodne sezone koja je prekinuta zbog pandemije korona virusa, 26-godišnji centar u dresu Olimpijakosa prosečno je beležio 10,3 poena, 8,2 skokova i 1,2 asistencije u Evroligi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.