BL - Utakmica godine u Dortmundu, ludilo na tribinama! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2018, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BL - Utakmica godine u Dortmundu, ludilo na tribinama! (video)

Fantastična Borusija.

Velika pobeda Borusije iz Dortmunda koja će im mnogo značiti na polju samopouzdanja. Oni su danas uspeli da savladaju nakon velikih preoreta ekipu Augsburga, a bilo je 4:3. Videli smo čak četiri gola od 80. minuta do kraja utakmice.

Očekivali su domaći laganu pobedu, ali su im gosti zakomplikovali život već nakon 22 minuta.

Tada je Finbogason iskoristio lošu intervenciju odbrane Borusije, uspeo je da dođe do lopte nakon prekida >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i savladao je Romana Burkija za 0:1.

Ipak, domaćima izjednačenje donosi sjajni Pako Alkaser ove sezone, Sančo je sa desne strane uputio sjajan centaršut i Španac nije imao težak posao.

Da su potcenili protivnika domaći su dokazali i u 71. minutu kada je Maks uspeo da iskoristi novu šansu koja se ukazala Augsburgu.

Novo izjednačenje domaćima donosi sjajni Pako Alkaser, ubacio se nakon slobodnog udarca koji je izveo Gerero, izašao u veliku priliku i pogodio za 2:2 i veliku ludnicu na tribinama jer se igrao 80. minut.

Prava ludnica je nastala kada je Mario Gece doveo domaće u prednost po prvi put na ovoj utakmici, dokazao je da nije zaboravio da igra dobar fudbal i da može da pomogne ovoj ekipi Borusije u borbi za titulu ove sezone. Gol je postigao u 83. minutu, ali nije bio kraj.

Augsburg se vratio nakon kornera, Gregorišč je bio najviši u skoku, uputio udarac, Burki je veoma loše reagovao i lopta je završila u mreži za 3:3.

Mislili smo da je gotovo, ali nije bilo. Pako Alkaser je u šestom minutu nadoknade uspeo da iskoristi slobodan udarac i da postigne gol kojim je Dortmund zadržao prvu poziciju na tabeli.

Majstoriju Paka Alkasera možete videti OVDE.

Ekipa iz Gelzenkirhena stiže do druge uzastopne pobede u Bundesligi nakon onih pet početnih poraza. Mekenzi i Burgšteler su bili strelci protiv Fortune u Dizeldorfu, golove su postigli na startu drugog poluvremena, u 48. i 53. minutu meča.

Matija Nastasić je ostao na klupi čitav meč.

Hanover je na svom stadionu savladao Štutgart, Vud je sa dva gola doneo domaćima prednost od 2:0, a Mario Gomez je u nastavku utakmice samo uspeo da smanji rezultat na 2:1. Konačan rezultat postavlja u nadoknadi vremena Bebu.

U meču Majnca i Herte golova nije bilo, ali je domaćin bio daleko opasniji po gol protivnika, Herta je skoro bila bezopasna.

Majnc - Herta 1:1

Borusija Dortmund - Augsburg 4:3

Fortuna - Šalke 0:2

Hanover - Štutgart 3:1


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.