BL - Ajntraht zakucao Hanover za dno, Luka Jović stavio tačku! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2018, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BL - Ajntraht ''zakucao'' Hanover za dno, Luka Jović stavio tačku! (video)

Tim iz Frankfurta prekinuo lošu seriji u Bundesligi i započeo uspon na tabeli.

U prvoj današnjoj utakmici šestog kola nemačke Bundeslige, Ajntraht je u Frankfurtu ubedljivo savladao Hanover rezultatom 4:1.

Gosti su odolevali do 36. minuta, kada je posle kornera De Guzmana, a onda i gužve u kaznenom prostoru Hanovera, najspretniji na kraju bio N'Dika, koji sa nekih osam metara šalje loptu u mrežu - 1:0.

Vrlo brzo ova prednost je duplirana, u poslednjim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trenucima prvog poluvremena, kada je hrvatski reprezentativac Ante Rebić ''otresao'' svog čuvara na nekih dvadesetak metara od gola, potom izbio oči u oči sa protivničkim golmanom i rutinski ga savladao - 2:0.

Tim rezultatom se ušlo u drugo poluvreme, a da gosti ne mogu ni da razmišljaju o preokretu poslao je jasno u 59. minutu. Ante Rebić je obavio najveći deo posla, osvojio je loptu, oslobodio se dvojice protivničkih igrača i potom ''na tacni'' poslužio De Guzmana koji je sve ovo lepo ispratio i bez problema poslao loptu u praznu mrežu - 3:0.

U finišu meča još dva pogotka. Prvo je Muslija u 86. minutu postigao počasni gol za Hanover u svom debitantsnom nastupu u Bundesligi, a tačku je stavio naš reprezentativac Luka Jović.

On je priliku da zaigra dobio u 61. minutu umesto Alera, a u 89. minutu je na najbolji način realizovao asistenciju De Guzmana i iskosa sa leve strane savladao Ezera za konačnih 4:1. Pored Jovića je ovo dodavanje ispratio i Gaćinović, ali su se na vreme sporazumeli, nisu zasmetali jedan drugom, pa je Jović završio akciju. Njemu je ovo prvi gol u novoj sezoni Bundeslige, prethodno je bio strelac za pobedu u Marseju (2:1), u Ligi Evrope.

Sva trojica srpskih reprezentativaca u redovima Ajntrahta danas su doprineli ovom trijumfu. Filip Kostić je bio u startnoj postavi, zamenjen je u 78. minutu, a Jović i Gaćinović su zaigrali u nastavku meča.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOVIĆ ZAKUCAO HANOVER ZA DNO TABELE BUNDESLIGE: Luka ušao sa klupe i pogodio prvi put ove sezone! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 30.Sep.2018

Reprezentativac Srbije Luka Jović ponovo je bio strelac za svoj Ajtnraht u pobedi nad Hanoverom. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.