BIVŠI VEZISTA ODUŠEVLJEN VLAHOVIĆEM: Dušan je spoj Trezegea i Toresa

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022, 19:14

BIVŠI VEZISTA ODUŠEVLJEN VLAHOVIĆEM: Dušan je spoj Trezegea i Toresa

Srbin briljira i u dresu Stare dame.

Debi iz snova Dušana Vlahovića u dresu Juventusa odjeknuo je fudbalskim svetom. Prvenac srpskog napadača trasirao je put torinskog kluba do pobede nad Veronom (2:0) i izazvao niz pohvala na račun poslednje investicije Stare dame.

Među brojnim fudbalskim imenima koja su u superlativu govorila o Vlahoviću nakon prvog zvaničnog izazova u novoj sredini bio je Muhamed Sisoko, nekadašnji vezista koji je u bogatoj karijeri između >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostalog branio boje Juventusa, Liverpula i pari Sen Žermena.

- Siguran sam da će tokom boravka u Torinu imati mnogo razloga za zadovoljstvo. Iako je veoma mlad, on je kompletan napadač. Vlahović ima osećaj za gol Davida Trezegea i brzu egzekuciju Fernanda Toresa. Impresioniran sam njegovim talentom - rekao je Sisoko koji je sa Toresom proveo šest meseci u Liverpulu iz kojeg je Španac leta 2007. godine prešao u Atletiko Madrid, dok se vezista otisnuo u Juventus.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.