BIVŠI REPREZENTATIVAC ENGLESKE KRITIKOVAO VOTFORD: Stršljenovi ne igraju dobru, za sada su prosek!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 17:06

BIVŠI REPREZENTATIVAC ENGLESKE KRITIKOVAO VOTFORD: "Stršljenovi" ne igraju dobru, za sada su prosek!

Nova utakmica bez pobede donela nove probleme.

Golman Votforda, Ben Foster, kritikovao je ekipu koju sa klupe predvodi srpski stručnjak Vladimir Ivić, a razlog za tako nešto bila je prilično bleda partija u meču sa Vikombom (1:1).

Nećemo videti duel Ronaldo - Mesi večeras (21.00) u Torinu jer je Portugalac zaražen virusom korona, ali hoćemo okršaj dva ranjena lava. Ni Juve ni Barsa nisu otvorili sezonu kako treba, Katalonci su poraženi i u El Klasiku, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su ipak blagi favoriti - kvota na keca je 2,75, na dvojku 2,55, a na 3+ 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Barselona.

I protiv Bornmuta i protiv Vikomba su vodili, ali je na kraju bilo nerešeno. Iskusni čuvar mreže veruje da "stršljenovi" mogu da pokažu mnogo više.

- Prokleto se nadam da je tako. Mislim da igramo prosečno. Mislim da smo srećniji zbog bodova, nego što smo zbog igre. Da budem iskren, to koliko bodova imamo nije dobar reprezent naše igre, jer uopšte ne igramo dobro da budem skroz iskren - rekao je Foster.

Ben Foster claims Watford have been average this season https://t.co/TXAtkLgqYx #watfordfc #hornets

— Watford FC Live News (@watfordfclivehq) October 28, 2020

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.