BIVŠI IGRAČ ZVEZDE RAZOČARAN PARTIZANOM Dali pet pogodaka crno-belima: Nismo očekivali ovako lak trijumf

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 17:48

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE RAZOČARAN PARTIZANOM Dali pet pogodaka crno-belima: "Nismo očekivali ovako lak trijumf"

Ni Stanojević nije bio oduševljen.

Iako se radi o kontrolnoj utakmici, neočekivano su se pojavile brojne slabosti u defanzivi, a pet primljenih golova su razlog za ozbiljan alarm u redovima Partizana.

I trener Stanojević je posle meča konstatovao da su fudbaleri ruskog tima maltene iz svake šanse postigli gol, a naredni mečevi pokazaće za koje igrače je šef struke crno-belih utvrdio da ne mogu da odgovore njegovim zahtevima.

Atletiko ređa samo pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i prednost u odnosu na rivale raste. U takvoj situaciji, lider Primere favorit je večeras (21.30) na gostovanju Eibaru, a kvota na dvojku je vrlo lepa - 1,77. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Eibar - Atletiko Madrid.

Lošom igrom Partizana iznenađen je jedan od najboljih pojedinaca u ekipi Rubina, bivši Zvezdin napadač Đorđe Despotović.

- Očekivao sam više od Partizana, mi smo igrali po poluvreme, tek smo počeli pripreme, zadovoljni smo pobedom, ali nismo očekivali ovako lak trijumf - rekao je on posle meča za.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Mina Milutinović, devojka Nemanje Nedovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.