BIO MI JE PRVI KAPITEN: Džajić se dirljivim rečima oprostio od Vladice Popovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020, 14:16

BIO MI JE PRVI KAPITEN: Džajić se dirljivim rečima oprostio od Vladice Popovića

Bio je profesionalac od glave do pete.

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dragan Džajić rekao je da mu je izuzetno žao zbog smrti Vladice Popovića, koji je umro u 86. godini.

-  Izuzetno mi je žao zbog smrti Vladice Popovića. On je bio moj prvi kapiten kada sam ulazio u tim. Sve vreme druženja sa njim, kako u igračkim tako i u trenerskim danima, bili smo u odličnim odnosima. Popović je pravi primer i kao igrač i kao trener svim generacijama koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su ga poznavale. Izuzetno je bio disciplinovan. Pošten, profesionalac od glave do pete, nikad nije zakasnio na trening. Bio je odgovoran gde god da je igrao, bilo da je to klub ili reprezentacija. Odličan fudbaler, trener i ako bi neko trebalo da traži fudbalski primer i uzor to je sigurno Vladica - rekao je Džajić za sajt Crvene zvezde.

Komemoracija preminuloj fudbalskoj legendi Vladici Popoviću održaće se u četvrtak u 10.00 na stadionu "Rajko Mitić".

Popović će biti sahranjen na Novom groblju u Beogradu, u četvrtak u 12.30, a opelo će početi u 12.00.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.