BIO JE VELIKA ŽELJA IVICE ILIEVA: Sada je na TRANSFER listi, a cena mu je baš OPALA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2017, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIO JE VELIKA ŽELJA IVICE ILIEVA: Sada je na TRANSFER listi, a cena mu je baš OPALA (FOTO)

Retko dobija šansu ove sezone.

Radosav Petrović opet neće završiti sezonu u Sportingu iz Lisabona. Prošle zime su ga Lavovi pozajmili Rio Aveu, a sada planiraju da ga prodaju u januarskom prelaznom roku.

ĐUKIĆU SE DRMA KLUPA: Ostaće u Humskoj samo pod jednim USLOVOM (FOTO)

PREDVIĐALI SU MU BLISTAVU KARIJERU: Bivši igrač Partizana postao heroj kluba o KOME se malo zna (FOTO)

Radosav Petrovic poderá estar de saída do Sporting. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Sem espaço no plantel, o médio de 28 anos, deverá sair a título definitivo em Janeiro. pic.twitter.com/1jMIl9M87V

— Transf. ao Minuto (@transf_min) October 22, 2017

Portugalski mediji pišu da je Žorž Žezus stavio Petrovića na transfer listu zajedno sa još trojicom fudbalera Sportinga. Srbin se prošlog leta vratio u Sporting posle dobre polusezone na pozajmici u Rio Aveu. Očekivalo se da konačno dobije ozbiljniju šansu kod Žezusa, ali je opet zakucan na klupu. Žezus ga je u dosadašnjem delu sezone uglavnom koristio u kup utakmicama. I to kao štopera!

Međutim, očigledno je da Žezus ne računa ozbiljnije na njega i želi da ga proda. Određena je i cena za srpskog inetrnacionalca. Sporting na ime obeštećenja traži između 1.000.000 i 1.500.000 evra. Iako otkupna klauzula iznosi 45.000.000 evra.

U minulom prelaznom roku Petrović je bio velika želja Ivice Ilieva. Sportski direktor Partizana izjavio da je u tom trenutku dolazak Raće nije bio realna opcija, ali da će ponovo pokušati u januaru. Da li će tada povratak biti moguć zna će se veoma brzo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Otkriveno gde će Barselona igrati ako se otcepi Katalonija

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2017

Sad je sve jasno...Predsednik FK Barselona Đozep Marija Bertomeu oglasio se povodom spekulacija da će ovaj klub napustiti La Ligu ukoliko Katalonija proglasi nezavisnost. Prvi čovek „blaugrane“ je bio više nego jasan...BIO JE VELIKA ŽELJA IVICE ILIEVA: Sada je na TRANSFER listi, a cena mu je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.