BIO JE NAJPLAĆENIJI TAJT-END U LIGI: Bivšoj NFL zvezdi 14 godina zatvora zbog silovanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2021, 20:08

BIO JE NAJPLAĆENIJI TAJT-END U LIGI: Bivšoj NFL zvezdi 14 godina zatvora zbog silovanja

"On može biti opisan sa samo dve reči - seksualni predator."

Nekadašnji NFL igrač Kelen Vinslou II osuđen je na 14 godina zatvora zbog silovanja i seksualnih napada na pet ženskih osoba.

Posle novog kiksa Milana u sredu Interu je otvoren autoput ka tituli, prvoj od 2010. godine. Da bi do toga došlo Nerazuri moraju da nastave s pobedama, a večeras (20.45) gostuju Parmi i kvota na dvojku je 1,33, a na kombinazziju 2&3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Parma - Inter.

Na teret nekada najplaćenijem tajt-endu u ligi stavljaju se silovanje, silovanje nesvesne osobe, napad sa namerom silovanja, te nepristojno izlaganje i ponašanje u javnosti.

Zbog toga mu je sud okruga San Dijego dodelio maksimalnu kaznu u datim okolnostima.

- On može biti opisan sa samo dve reči - seksualni predator. A Kevin Vinslou je upravo to. On je seksualni predator, lovi ranjive žrtve i vrlo je drzak u načinu na koji vrši svoje zločine. Zbog toga, optuženi će dobiti 14 godina zatvora - saopštio je svoju presudu sudija Blejn Boumen iz Vrhovnog suda okruga San Dijego

Kellen Winslow Jr. has been sentenced to 14 years in state prison for committing sexual offenses against five women in San Diego County over the course of almost two decades. pic.twitter.com/GxJ05ATsoh

— theScore (@theScore) March 3, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.