BIO BI TO USPEH: NHL očekuje da 98 odsto igrača bude vakcinisano na početku sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2021, 13:12

BIO BI TO USPEH: NHL očekuje da 98 odsto igrača bude vakcinisano na početku sezone

Ne postoji obaveza.

Nacionalna hokejaška liga (NHL) očekuje da bi do početka šampionata koji bi trebalo da startuje 12. oktobra, čak 98 odsto igrača b iti potpuno vakcinisano, naglasio je zamenik predsednika lige Bil Dejli. To bi značilo da bi svega petnaestak igrača ostaloo nevakcinisano ukoliko se prognoza obistini.

 - Naravno da želimo da svi budu vakcinisani, iako su nam događanja poslednjih meseci pokazala kako ni to ne garantuje da se neće zaraziti - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekao je Dejli.

Dobro je Liverpul ušao u novu sezonu, primio je samo jedan gol u četiri kola, pa bi danas (16.00) sve osim pobede nad Kristal Palasom bilo iznenađenje. Kvota na keca je 1,25, a na kombinazziju 1&3+ 1,63. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Kristal Palas.

NHL nije uveo obavezno vakcinisanje, kao ni druge lige u SAD, ali postoje posebna pravila za vakcinisane i nevakcinisane igrače. U slučaju da se nevakcinisani igrač zarazi koronom, klub ga može suspendovati i ne isplatiti mu platu za utakmcie koje nije odigrao. U slučaju zaraze vakcinisanih igrača, kod njih se to tretira kao povreda. Za razliku od igrača treneri timova su u obavezi da se vakcinišu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ana Semenovič bivša ruska klizačica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.