BILI SU BOLJI! Perasović čestitao Zvezdi i otkrio uzrok poraza

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2022, 22:08

BILI SU BOLJI! Perasović čestitao Zvezdi i otkrio uzrok poraza

Hrvat apostrofirao jedan segment u igri crveno-belih.

Uspela je Crvena zvezda da iznenadi Uniks u Kazanju (više o tome pročitajte OVDE). Posle meča, trener domaćih Velimir Perasović je čestitao protivniku istakavši da su crveno-beli sasvim zasluženo pobedili.

- Prvo čestitam Crvenoj zvezdi. Danas su bili bolji tim. Od početka su vrlo jako ušli u meč i na kraju su imali više koncentracije i odigrali su pametno u napadu. Ukrali su nam 11 lopti. imali smo 12 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgubljenih lopti, tako da je svaka naša izgubljena lopta proizvod njihove jake odbrane - počeo je Perasović.

Uniks na ovom meču nije mogao da računa na Lorenca Brauna, Amerikanac koji je svojevremeno nosio dres Zvezde.

- Lorenco Braun je za nas svakako bitan igrač. Danas nije bio sa nama, ali drugi igrači su bili tu i imali su šansu da oni dobiju meč. Neću da pričam o onima koji nisu igrali - jasan je bio hrvatski stručnjak.

Nije hteo Perasović da priča ni o umoru kao izgovoru su obzirom da je Uniks igrao meč protiv CSKA koji je okončan posle tri produžetka sjajnim košem O Džej Meja.

- Verovatno je uticalo, ali znate, profesionalci smo. Imali smo dovoljno vremena da se odmorimo i došli smo na ovaj meč u dobroj formi. Nije to razlog poraza već to što smo igrali protiv jakog tima koji je bio bolji od nas - zaključio je Velimir Perasović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.