BIĆEMO MNOGO JAKI: Danilovićeve reči o Mundobasketu obradovaće svakog Srbina

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2019, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIĆEMO MNOGO JAKI: Danilovićeve reči o Mundobasketu obradovaće svakog Srbina

Organizovan koktel.

Novi dres košarkaške reprezentacije Srbije predstavljen je u Beogradu, a zvanicama na koktelu se obratio i predsednik nacionalnog saveza, Predrag Danilović.

- Napisali su mi neki govor ovde, slažem se... - počeo je Danilović uz osmeh, a zatim nastavio

- Drago mi je što mogu da vam se svima obratim uoči Evropskog prvenstva za košarkašice čiji smo domaćini. To je obaveza. Pokazalo smo da umemo da organizujemo. Hvala Vladi Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbije i Ministarstvu za sport. Naš cilj je da imamo tri tima na Olimpijskim igrama. Ako nas zdravlje posluži, u Kinu idemo u najjačem sastavu. Onaj ko nije nosio dres sa državnim grbom ma kako se zvala država. Ja znam kako to izgleda - rekao je Danilović čije će reči, vezane za Mundobasket u najmnogoljudnijoj zemlji izazvati oduševljenje.

Podsetimo, nedavno je i Nikola Jokić potvrdio da će igrati na šampionatu u Kini.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.