BEZ POMOĆI TEODOSIĆA: Đorđević sa Virtusom SAVLADAO SRBINA i ubedljivo slavio na startu Evrokupa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:10

BEZ POMOĆI TEODOSIĆA: Đorđević sa Virtusom SAVLADAO SRBINA i ubedljivo slavio na startu Evrokupa!

Odličan meč italijanskog tima.

Košarkaši Virtusa iz Bolonje ubedljivo su pobedili Lietkabelis u gostima u prvom kolu grupe C Evrokupa - 76:61.

Ekipa Aleksandra Đorđevića utakmicu je prelomila u trećoj četvrtini koju je dobila rezultatom 17:3.

Litvanski tim, koji sa klupe vodi Nenad Čanak, odlično je počeo utakmicu pred 1.112 navijača i u nekoliko navrtata u prvoj četvrtini imao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 8 poena viška, međutim, već u drugom periodu kvalitetnija ekipa iz Bolonje je uhvatila priključan i na odmor otišla sa pola poena prednosti - 36:35.

ESORDIO VINCENTE ANCHE IN EUROPA! 😌

La Virtus Bologna in Lituania conquista la prima vittoria della stagione in EuroCup 😎#Virtus | #7DAYSEuroCup pic.twitter.com/xBzL9BfsOl

— Vu Nere Bologna (@VuNereBologna) September 30, 2020

Veliko NBA finale je stiglo! Večeras u 03.00 u Orlandu otvara se finalna serija između Lejkersa, tima prepunog zvezda, i Majamija, ekipe koja se više oslanja na timsku igru. Kec na Lejkerse je 1,50, a dvojka 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lejkers - Majami.

Bolonjezi su u trećoj četvrtini rivalu dozvolili da postigne samo tri poena i dileme više nije bilo.

U odsustvu povređenog Miloša Teodosića najefikasniji kod gostiju bio je Avubu Abas sa 19 poena, Amar Alibegović i Đampaolo Riči su upisali po 12, Kajl Vims 11, a Stefan Marković 1 (0/1 za tri, 1/1 slobodna bacanja), uz 7 skokova i 6 asistencija za 24 minuta.

Kajl Vinales je prednostio Liatkabelis sa 20 poena, Margiris Normantas 10, a Marin Marić i Erikas Venskus po 8.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.