BEZ NJEGA NIČEGA NE BI BILO: Uprava Lacija ponudila mu je novi ugovor sa duplo većom platom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2020, 19:01

BEZ NJEGA NIČEGA NE BI BILO: Uprava Lacija ponudila mu je novi ugovor sa duplo većom platom (FOTO)

Napravio je čudo u Rimu.

Od kada je postao trener Lacija Simone Inzagi je polako stvarao tim koji ove sezone igra odličan fudbal i najveći je takmac Juventusu u borbi za titulu pošto zaostaje samo bod za Starom damom u šampionatu koji je prekinu zbog pandemije korona virusai i koji bi trebalo da bude nastavljen

Zbog svega što je postigao, uprava rimskog kluba ponudila je Inzagiju novi trogodišnji ugovor sa platom od 2,5 miliona evra godišnje, što je duplo povećanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u odnosu na prvi ugovor koji je svojevremeno potpisao sa Lacijom.

La Lazio quiere blindar a Simone Inzaghi. El técnico italiano actualmente tiene contrato hasta junio de 2021 pero Lotito le ha propuesto quedarse hasta 2024 cobrando 2.5 millones de euros por temporada más bonus por objetivos.

[Sky Sport Italia] pic.twitter.com/qGceQezWFe

— Soy Calcio (@SoyCalcio_) May 19, 2020

Inzagi je na klupi Lacija od aprila 2016. kada je kao privremeno rešenje zamenio Stefana Piolija, a istog leta je u klub stigao Marselo Bijelsa koji je posle samo nedelju dana napustio klub pa je Simone Inzagi tada imenovan za stalnog trenera.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.