BEZ DLAKE NA JEZIKU: Krstajić objasnio zašto ne igraju Jović i Prijović

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2018, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Krstajić objasnio zašto ne igraju Jović i Prijović

Selektor Srbije jasan.

Fudbalere Srbije u utorak očekuje odlučujuća utakmica Lige nacija za plasman u baraž. Rival „Orlova“ biće selekcija Litvanije (20.45) i sve osim pobede izabranika Mladena Krstajića bilo bi iznenađenje.

Selektor Srbije je zadovoljan partijom i pobedom nad Crnom Gorom (2:1), ali ipak postoji jedna stvar koja ga tišti.

- Ispalo je na kraju zbog rezultata da smo se provukli, a nije tako. Bio sam malo ljut posle utakmice jer nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve rešili u prvom poluvremenu, kako je i trebalo. Morali smo dobru igru da naplatimo golovima. Imali smo promašen penal i još dve-tri šanse – jasan je Krstajić u intervjuu za Sportski žurnal.

Selektor Srbije objasnio je zbog čega nije igrao sa dva napadača kao što je najavio.

- Imamo Mitrovića koji je top igrač u top formi, Prijovića koji gazi u Grčkoj i Luku Jovića koji iz dana u dan dokazuje u Bundesligi da će biti ekstra klasa. I na drugim pozicijama su slične situacije. Moramo svakome da objasnimo da je bitan u ovom procesu od 23 igrača. Najviše bih voleo da mogu 25 da stavim u protokol i da svi dobiju šansu – objasnio je Krstajić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.