BEOGRAĐANKA GA JE SMIRILA: Čuveni košarkaš je živeo BURNO, ali sada se POVUKAO iz javnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2019, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEOGRAĐANKA GA JE SMIRILA: Čuveni košarkaš je živeo BURNO, ali sada se POVUKAO iz javnosti

Voleli su ga navijači, ali i žene.

Mirsad Jahović, koji je u Turskoj promenio prezime u Turkdžan, imao je sportsku biografiju za ponos. Prvi je turski košarkaš koji je zaigrao svojevremeno u NBA (Njujork, Milvoki), a po završetku igračke karijere počeo je da radi u menadžerskoj agenciji Falija Ramadanija. Što zbog mlađe sestre, što zbog lične popularnosti, i Mirsadov privatni život često je bio meta tabloidnih stubaca.

Nekadašnji košarkaš Efesa, CSKA, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Montepaskija, Fenerbahčea oduvek je bio magnet za lepotice. Krajem 2005. godine oženio se Emininom drugaricom, 10 godina mlađom Dinom Džanković, koja je tada imala 19 godina. Dina je bila poslednja Mis Srbije i Crne Gore, sa kojom je Mirsad dobio troje dece – dve ćerke Nabu i Kariju i sina Nusreta. Rastanak nije bio prijateljski, jer je Mirsadu uvedena zabrana prilaska supruzi na šest meseci.

Poznati par se razveo 2012, a samo tri godine kasnije Turkdžan je drugi put uplovio u bračne vode. Izabranica njegovog srca je bila Dušica. Mirsad i lepa Beograđanka i danas su u braku, imaju dva sina i svoj privatni život kriju od znatiželje javnosti.

Ipak, mediji su pisali da Emina nije u dobrim odnosima sa drugom snajkom i da zbog toga nije bila na bratovom venčanju. Pevačica je to odlučno demantovala.

- Apsolutna je neistina da imam bilo šta protiv Mirsadove supruge. Svog brata volim najviše na svetu i naravno da volim i poštujem osobu koja njega čini srećnim. Njih dvoje su u braku već mesecima, a sada su samo otišli u opštinu da se registruju, nisu pravili svadbu. Cela naša porodica se mnogo voli i najveća smo podrška jedni drugima kroz život, to je jedina istina i tako će zauvek biti – pričala je svojevremeno Emina.

Da su priče o lošim odnosima bile samo insinuacije govorile su i pojedine fotografije sa društvenih mreža, a Emina je jednom prilika snajki čestitala rođendan uz emotivni tekst na Instagramu.

Pogledajte fotografije Dušice Jahović Turkdžan, supruge slavnog košarkaša Mirsada.

The secret of having it all, is knowing you already do 🗝 #sonotbasic #F #svakad ♥️

A post shared by Dusica Jahovic Türkcan (@dusicadr) on May 11, 2019 at 11:56am PDT

Maestro @amorgaribovic 💫🧞‍♀️💫

A post shared by Dusica Jahovic Türkcan (@dusicadr) on Apr 28, 2019 at 4:09pm PDT

💜🧿💜🧿💜

A post shared by Dusica Jahovic Türkcan (@dusicadr) on Apr 28, 2019 at 12:57pm PDT

🌞 Golden hour 🌞

A post shared by Dusica Jahovic Türkcan (@dusicadr) on Apr 4, 2019 at 9:21am PDT

🧜🏼‍♀️Zivot je more🧜🏼‍♀️ #seeyouagain 🐳 #honeymoon 💙 #gameover 🔱

A post shared by Dusica Jahovic Türkcan (@dusicadr) on Feb 27, 2019 at 3:18am PST

Mirror, mirror on the wall 🎭

A post shared by Dusica Jahovic Türkcan (@dusicadr) on Dec 11, 2018 at 1:14pm PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.