BEN ROTENBERG SADA OPLEO I PO SRBIMA: Pominje nacionalizam, vezanost Noleta za domovinu i ZAPALJIVOST

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023, 14:36

BEN ROTENBERG SADA OPLEO I PO SRBIMA: Pominje nacionalizam, vezanost Noleta za domovinu i ZAPALJIVOST

Hoće li se ikad zaustaviti?

Američki novinar i jedan od najvećih kritičara Novaka Đokovića, Ben Rotenberg, ponovo se oglasio povodom Srbina, a ovoga puta govorio je o njegovom odnosu sa domovinom.

Ben Rotenberg često napada Novaka Đokovića na društvenim mrežama, a sada je dao sebi za pravo da analizira nacionalizam u našoj zemlji.

- Novak Đoković je veoma vezan za svoju domovinu i navijače, to nije nešto što smo danas saznali. On ima veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jaku vezu sa srpskim narodom i znamo koliko nacionalizam preovladava u tim krajevima. Mislim da nijedan teniser nikada nije bio vezan za svoju zemlju kao Đoković. On je skoro kao mesija u Srbiji, pošto je postao jedan od najvećih tenisera svih vremena. Za mnoge je Đoković taj koji je spasio Srbiju od zaborava. Taj osećaj doprinosi da je klima uvek napeta. Sa moje tačke gledišta, bilo bi preporučljivo da snizite temperaturu što je više moguće. Govorimo o sportu - rekao je Rotenberg.

Najnovije vesti u kojima se pominje Novak Đoković pročitajte OVDE.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.