BEN NAPUŠTA ZVEZDU: Igraće protiv Hofenhajma, a evo posle koje utakmice odlazi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 13:17

BEN NAPUŠTA ZVEZDU: Igraće protiv Hofenhajma, a evo posle koje utakmice odlazi!

Traži se zamena širom Evrope...

Nova ponuda za El Fardua Bena mogla bi da stigne uskoro na Marakanu. MaxBet sport otkriva o kom klubu je reč, nije Al Ahli iz Saudijske Arabije.

Al Ahli našeg trenera Vladana Milojevića razmišlja o El Farduu Benu, ali zvanična ponuda još uvek nije poslata na adresu u Ljutice Bogdana.

Kreće Liga šampiona, a večeras (21.00) na Stamford Bridžu gostuje Sevilja. Biće to izuzetno zanimljiv meč, a kvota na pobedu Čelsija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 2,15, dok je dupla šansa X2 1,70. Kvota na 3+ je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Sevilja.

To bi mogao da iskoristi velikan iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Kako piše "MaxBet sport", čelnici Crvene zvezde narednih dana očekuju ponudu od Al Aina. Navodno, Crvena zvezda čeka cifru koju će da pošalju "šejci”, a zamena za reprezentativca Komorskih ostrva se već uveliko skenira u Evropi.

Plan je da se kockice slože do 6. novembra do kada traje prelazni rok na Arapskom poluostrvu. Ako ne dođe do dogovora sačekaće se prelazni rok u Kini koji počinje krajem decembra. Podsetimo, Šangaj Šenhua je želela Gelora Kangu, ali on nije na prodaju.

El Fardu Ben je zaslužan za uspehe Crvene zvezde u poslednje tri godine i zaslužio je da napravi jedan unonsiji ugovor. Imajući u vidu godine fudbalera sa Komorskih ostrva, jasno je da je njegova sreća najverovatnije u Aziji. Videćemo da li odmah posle dvoboja sa Slovanom iz Libereca 29. oktobra.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.